Onze allerbeste wensen voor een gezond en gelukkig 2023.


De laatste tijd is het enorm druk op de praktijk. Wij hopen volgend jaar ons team te kunnen versterken met een nieuwe collega zodat de wachttijden aan de telefoon en in de afsprakenagenda voor jullie minder lang zullen zijn.


Vanaf 1 januari 2023 starten wij met een nieuw betaalsysteem. Iedereen zal enkel het remgeld moeten betalen.


Dr Saeys, Dr Kuijpers, Dr van Emrik, Dr Dockx en Dr. Van Thienen hebben de beslissing genomen om te deconventioneren. Voor een consultatie zal u bij hen voortaan 10 euro betalen  of 2 euro in geval van omnio statuut.


Vanaf januari mogen wij - om wettelijk in orde te zijn -  ook geen medische informatie ( attesten, kinevoorschriften, arbeidsongeschiktheidsattesten, ...) meer via mail versturen gezien dit niet GDPR-proof is. Uw privacy is belangrijk.


De overheid heeft hiervoor een beveiligd communicatiekanaal tussen arts en patiĆ«nt ontwikkeld namelijk Helena. Wij vragen U vriendelijk om u hiervoor te registreren op www.helena.care. Mocht u vragen hebben, aarzel dan zeker niet ons te contacteren.


Hartelijk dank en met vriendelijke groeten, 


Dr Saeys, Dr Kuijpers, Dr van Emrik, Dr Van der Heyden, Dr Dockx en Dr Van Thienen

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Corona virus.


20200217_coronavirus_poster_medecins NL.PDF