Vanaf 1 maart 2019 is Leentje Witteveen deeltijds bij ons in de praktijk gestart als onthaalmedewerkster.
Zij probeert U in de mate van het mogelijke verder te helpen en ervoor te zorgen dat de artsen zo ongestoord mogelijk hun consultaties kunnen laten verlopen.
U kan bij haar terecht voor het vastleggen van afspraken, vragen rond administratie of om een boodschap door te geven aan één van de artsen.
Als U online geen afspraak meer vindt, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met het onthaal tussen 8u en 12u.
Voor het binnenbrengen of ophalen van attesten of voorschriften, vragen wij U om dit zoveel mogelijk te doen tijdens de openingsuren van het onthaal.
De praktijk is telefonisch bereikbaar elke werkdag tussen 8u en 12u via het onthaal.  Indien U moeilijk binnen geraakt met de telefoon, is het omdat alle lijnen bezet zijn. U probeert best op een later tijdstip even terug te bellen.
In geval van dringende medische vragen in de namiddag en indien U niet op uw afspraak kan geraken, kan U ons bereiken op het noodnummer 0499/733293.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------