Wenst u een afspraak te maken kan dit op de volgende manieren:

Website:                    www.huisartsendewijngaard.be

Telefonisch:               03/226 26 69 (tussen 8u en 12u)


Nog enkele belangrijke telefoonnumers:

- Wanneer elke seconde telt, belt u altijd 112!
- Wanneer u tussen 12.00 uur en 18.00 uur direct zorg nodig heeft omdat wachten onverantwoord is, kan U bellen met onze spoedlijn: 0499/733293.  U kan dit nummer ook bellen in de namiddag om uw afspraak te annuleren of om te verwittigen dat U er niet tijdig geraakt.


Secretariaat

U kan bij Leentje terecht voor vragen rond administratie of om een boodschap door te geven elke werkdag tussen 8u en 12u.  U houdt de online agenda best regelmatig in het oog, want er komen elke dag nieuwe afspraak momenten vrij.  Als U online geen afspraak meer vindt en u heeft dringend medische zorg nodig, aarzel dan niet om telefonisch contact met haar op te nemen.  Voor het binnenbrengen of ophalen van attesten of voorschriften, vragen wij U om dit zoveel mogelijk te doen tijdens de openingsuren van de praktijk.


De praktijk is telefonisch bereikbaar elke werkdag tussen 8u en 12u via het onthaal op telnr 03/2262669 of via mail secretariaat@huisartsendewijngaard.be.
In geval van dringende medische vragen in de namiddag en indien U niet op uw afspraak kan geraken, kan U ons bereiken op het noodnummer 0499/733293.


Wachtdiensten
Tijdens de week:
Tijdens de weeknachten van 18u tot 8u is het mogelijk dat uw eigen huisarts niet bereikbaar is. U kan dan in dringende gevallen beroep doen op het centrale wachtnummer voor Antwerpen Centrum 03/283.14.50.

Tijdens het weekend:
Van vrijdagavond 18u tot maandagmorgen 8u zijn de huisartsen van de praktijk niet bereikbaar. U kan dan voor dringende gevallen terecht op de huisarstenwachtpost. 03/283.14.50.  De Huisartsenwachtpost Brabo is verhuisd naar Sint-Vincentiusstraat 20, 2018 Antwerpen (ingang tussen speddienst en hoofdingang van het ziekenhuis, ter hoogte van het velo fietsstation).  Maak altijd een telefonische afspraak voordat u naar de wachtpost gaat!


Betaling

U kan cash betalen of via een "Bancontact/Payconiq app" of de betaalapp van uw online banking systeem op uw smartphone, U dient deze wel eerst thuis te activeren! 

Wij hebben GEEN Bancontact toestel op de praktijk!


Bereikbaarheid

U kan huisartsenpraktijk de wijngaard gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer.

Indien u met de wagen komt, kan u parkeren op de oude leeuwenrui of in de ondergrondse parking ‘godefriduskaai’ in de zeevaartstraat.