Wenst u een afspraak te maken kan dit op de volgende manieren:

Afsprakenlijn:             03/808 20 27
Website:                    www.huisartsendewijngaard.be


Nog enkele belangrijke telefoonnumers:

- Wanneer elke seconde telt, belt u altijd 112!
- Wanneer u tussen 12.00 uur en 19.00 uur direct zorg nodig heeft omdat wachten onverantwoord is, kan U bellen met onze spoedlijn: 0499/733293.  U kan dit nummer ook bellen in de namiddag om uw afspraak te annuleren of om te verwittigen dat U er niet tijdig geraakt.


Wachtdiensten
Tijdens de week
Tijdens de weeknachten van 19u tot 8u is het mogelijk dat uw eigen huisarts niet bereikbaar is. U kan dan in dringende gevallen beroep doen op het centrale wachtnummer voor Antwerpen Centrum 0900/10 512.

Tijdens het weekend
Van vrijdagavond 19u tot maandagmorgen 8u zijn de huisartsen van de praktijk niet bereikbaar. U kan dan in dringende gevallen beroep doen op het centrale wachtnummer voor Antwerpen Centrum 0900/10 512.


Administratie
Medische attesten en voorschriften worden uitsluitend afgeleverd tijdens een raadpleging.  Maak hiervoor steeds een afspraak met uw dokter.  Sinds enige tijd laat het RIZIV niet meer toe dat attesten en voorschriften na telefinische aanvraag verstrekt worden.

Voor het binnenbrengen of ophalen van attesten of voorschriften, vragen wij U om dit zoveel mogelijk te doen tijdens de opneningsuren van het onthaal elke werkdag tussen 8u en 12u.
Gelieve steeds uw identiteiskaart mee te brengen.

Betaling

U kan cash betalen of via een "Bancontact/Payconiq app" of de betaalapp van uw online banking systeem op uw smartphone, U dient deze wel eerst thuis te activeren! 

Wij hebben GEEN Bancontact toestel op de praktijk!

Bereikbaarheid

U kan huisartsenpraktijk de wijngaard gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer.

Bus 17 - 291 - 30 - 34
Tram 7 - 70

Indien u met de wagen komt, kan u parkeren op de oude leeuwenrui of in de ondergrondse parking ‘godefriduskaai’ in de zeevaartstraat.